Vælg et inkassofirma med flere muligheder

03 april 2020
anne-mette_hansen

Det at inddrive penge fra dårlige betalere skal være nemt. Det skal være overskueligt. Du skal have mulighed for selv at gøre det. Men der skal også være andre, der kan gøre det, hvis du ikke har tid og overskud til det. Derfor er det en god idé at vælge et fleksibelt inkassofirma med flere muligheder.

Collectia tilbyder inkasso med mange muligheder

Collectia er et inkassofirma med mere end 21 års erfaring i branchen. Derfor har de helt styr på, hvordan man inddriver penge fra dårlige betalere. Desuden har de udviklet en kundeplatform, hvor du kan følge med i hele processen. Du kan også selv stå for at inddrive penge gennem deres system. Du kan også lade være. Og bare læne dig tilbage og lade Collectia stå for det hele. Nemmere bliver det vist ikke. 

Inddriv selv dine penge eller få Collectia til det 

Collectia bruges i dag af både små som store virksomheder. Derfor har de også udviklet forskellige pakker alt efter virksomhedens behov. Hos Collectia kan du vælge følgende pakker:

One – Denne er perfekt til små virksomheder og selvstændige, der heldigvis ikke oplever at have så mange inkassosager. Med denne pakke betales der pr. sag oprettet, og der betales ligeledes 10 % af det opkrævede beløb. Collectia står for hele processen.

Plus – Med dette abonnement betaler du en fast månedlig pris for Collectias services. Det betyder, at du kan oprette alle de sager, du har behov for. Det koster ikke noget ekstra pr. sag. Pakken er derfor ideel til større virksomheder eller brancher, der ofte oplever dårlige betalere. 

Selvbetjening – Vil du gerne selv stå for at inddrive dine penge? Så kan du vælge Collectias selvbetjeningsløsning. Denne giver dig adgang til alle funktioner og support fra Collectia. Du betaler 20 % pr. opkrævede beløb og skal selv kontakte kunden telefonisk. 

Træt af kunder der ikke betaler? Besøg Collectias hjemmeside, og læs meget mere om deres inkasso.

Flere Nyheder