Typer af emballage til dine pakker

26 juni 2020
cecilie_mortensen

For enhver webshop-ejer så er den rette emballage utrolig vigtig i dagligdagen. Emballage kan nemlig hjælpe med at passe ekstra godt på de ting, som man løbende skal sende til sine kunder. Og uanset om det er en blød eller hård pakke, som skal afsendes, så skal den jo gerne komme godt frem lige meget hvad. 

Alt afhængig af hvad du skal sende, så er der selvfølgelig emballage, som er mere ideelt end andet. Men lad os prøve at kigge på noget af den emballage, som du kan finde, når du skal sende forskellige slags pakker. 

Hvilken emballage kan du finde til pakker?

– Boblekuverter (dette er en type indpakning, som er ret populær, når der skal sendes pakker afsted. Kuverterne har nemlig en inderside med boblefolie, som fungerer som et beskyttende lag). 

– Papkasser (der findes mange forskellige typer af papkasser, som du kan sende pakker i, og de varierer selvfølgelig i størrelsen. Der kan blandt andet vælges mellem postæsker, konfektionsæsker, bogomslag, dobbeltlagskasser og mange flere).

– Paprør (paprør er ret så ideelt, hvis der f.eks. skal sælges plakater. Det kan nemlig være svært at sende på andre måder, hvis det ikke skal gå i stykker eller blive bøjet).

– Boblefolie (boblefolie kan være utrolig uundværligt, når der vælges en af de ovenstående typer af emballage. Boblefolie kan nemlig fungere som ekstra god beskyttelse rundt om det, som skal sendes. Folien giver utrolig god fleksibilitet til at pakke ting ind, som man ønsker det). 

– Bølgepap (bølgepap er også en meget populær vare, når der skal afsendes pakker. Det fungerer nemlig også som et beskyttende lag, som nogle gange skal til. Det er meget brugt, når der skal pakkes og sendes tallerkener eller lignende). 

Der findes naturligvis meget mere emballage end det, som er nævnt her. Og hvis du vil undersøge muligheder, kan du se det her.

 

Flere Nyheder