Tre gode tips til dig som skal have nyt gulv

29 september 2021
Steffen Hansen

Hvis du skal til at have nyt gulv i hjemmet eller på dit arbejdsplads, så skal du læse med i dette indlæg. Her vil vi nemlig komme med tre gode tips til, hvad du kan gå gjort, hvis du skal have lagt nyt gulv i dit hus, lejlighed, sommerhus eller på arbejdspladsen. 

 

 

1. Få slyngrenset dit gulv

Ved slyngrensning kan du få fjernet gamle malepletter, hvis du har malet i forbindelse med renovation af din bolig. Slyngrensning kan ligeledes være en metode, du kan bruge til at gøre dit gulv klar til at få belagt noget nyt gulv. Slyngrensning går nemlig ind og fjerner gammelt skidt fra gulvet og gør fundamentet klart til et nyt gulv, der kan sidde bedre fast. Slyngrensning efterlader nemlig overfladen ru, så du kan gå ind og bedre arbejde med gulvet efterfølgende.

 

2. Få efterbehandlet dine gulve

Når du har fået slyngrenset dine gulve og hernæst fået lagt noget nyt gulv på, så kan du få dem efterbehandlet. Hvis du gerne vil bevare et flot trægulv, så skal du huske og passe på det. Med oliebehandling kan du få mættet porerne inde i træet, så træet bedre kan stå fast over mudder eller andet snavs, der måtte komme i løbet af tiden. Det bliver nemmere at holde rent og efterlader ikke mærker. Det giver også et pænere overflade, så dit gulv ser flot og shiny ud. 

 

3. Brug Epoxy Resin til dit gulv

Uanset hvor du har fået lagt gulv henne, så kan du med fordel afsluttet det store gulvprojekt med en omgang epoxy resin. Det giver en glasklar overflade, så dit gulv bliver så nydelig at se på. Udover at se pæn ud, så bliver dit gulv med epoxy resin også beskyttet over vand eller lignende, så det ikke kommer til at tage skade. Epoxy resin kan du særligt bruge på træ, men også på industrigulve såsom i et værksted. 

Flere Nyheder