Transportfirma til opgaver uanset størrelse

29 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Vi ser her på et transportfirma i Binderup, der hovedsageligt leverer sand og grus til området og det omkringliggende byer; og der er ikke den opgave, som der er for lille eller stor til dem at tage sig af, om du er erhverv eller privat.

Man kan måske som firma tænke, at man har brug for alt for meget grus, som dette firma kan klare, selvom det ligger tæt på en, så man hellere må have fat i et engrosfirma eller måske et andet fra udlandet, som der kan levere grus til en.

Men det er der ingen grund til, om det så er en park, hvor man skal lægge grus ud til gangstier, eller man har nogle pladser i nogle byer, hvor der skal lægges nyt grus ud.

Der er jo ingen grund til at gå længere væk, når løsningen er helt tæt på en.

Transportfirmaet skal nok hjælpe dig uanset størrelsen på leveringsopgaven

Så kan vi da også tage den helt anden grøft, at man er en privatperson, som der har bygget en sandkasse til ens barn, men man har endnu ikke fundet sig noget sand at putte i den.

Man kunne overveje at gå ned og købe det i flere sække, men så virker opgaven trods alt som en lidt for stor mundfuld, og man har ikke en bil til at hente poserne med sand i, så det ville tage for mange ture med det offentlige at få hjem.

Men man føler det også lidt som en luksusløsning, at man bestiller levering af sand med et leverings- og transportfirma.

Men der er ingen grund til at tænke sådan, for det er jo arbejde for firmaet, og de vil jo være glade for at være med til at løse den opgave, som du står og skal bruge sand til – også selvom det bare er en sandkasse.

Flere Nyheder