Tjen flere penge med ordrestyring

02 september 2020
Lotte Hindsberg

Har du en virksomhed der har mange ordre. Det kan være store som små er det vigtigt at have et system som sikre at du har styr på dem. Både i forhold til hvem der skal have lavet hvad, hvad du tjener på de forskellige ordre, men også hvem i firmaet der laver hvad. Det kan man få med et ordrestyringsprogram. Det og meget mere. Du kan læse mere her https://www.handsonsimply.dk/.

Nemmere at se hvad du tjener på en ordre

Når du som firma skal afgive et tilbud, kan du via et ordrestyringsprogram se hvad du tjener på en opgave. Det giver dig mulighed for at justere tilbudet. Både op eller ned. Samtidig kan du se hvilke varer din leverandør har på tilbud. Er de varer hjemme du har brug for, hvornår er de retur på lageret eller kan det være nødvendigt at finde et alternativt. Det alternativ kan jo både være dyrere eller billigere. 

Det betyder også at du selv ikke behøver at have et dyrt lager selv og du kan bruge pengene på dit firma i stedet. 

Det er også nemt at se hvor og hvornår du har medarbejdere der kan tage sig af opgaven, da du kan se hvornår de er ledige. 

Det er også muligt at se hvor mange penge hver medarbejder statistisk tjener ind til virksomheden. Det viser f.eks. hvilke opgaver det bedst kan betale sig at afgive tilbud på. Det gør det også muligt at flytte rundt på medarbejdere hvis der er behov. 

En anden fordel som ikke skal undervurderes er at det er nemmere at sende en faktura så snart opgaven er løst. Det betyder at du ikke glemmer det eller at der går tid inden den sendes. Det har en positiv indflydelse på din likviditet. Det giver også bedre muligheder for din bogholder at holde øje med likviditeten.

Flere Nyheder