Spar penge og energi med en varmepumpe

17 november 2021
astrid_pedersen

editorial

Vil du gerne spare penge på opvarmning af huset, og samtidig give din familie en grønnere profil? Så bør du overveje at skifte fyret ud med en moderne og energirigtig varmepumpe.

Hvad kan jeg få ud af at skifte til en luft til vand varmepumpe?

Der er rigtig meget at vinde ved at skifte det gamle olie, pille eller gas fyr ud med en moderne varmepumpe – både når det gælder din økonomi og dit klimamæssige aftryk.

En varmepumpe er nemlig langt mere energi effektiv end et gammelt fyr. Det betyder at en luft/vand varmepumpe udnytter den tilførte energi meget bedre, og derfor er en del billigere i drift end det slidte fyr.

Varmepumpen skal desuden ikke konstant renses, vedligeholdes og repareres – og skal ikke have fyldt brændsel på. Og så skåner du samtidig miljø og klima ved at erstatte fyret med en luft/vand varmepumpe.

Spar penge uden at skrue ned for varmen med en varmepumpe

Den høje energi effektivitet betyder at du får meget mere varme for pengene når du benytter en af de smarte nye varmepumper i stedet for et fyr. Du kan således regne med at skære op til halvfjerds procent af din årlige varmeregning.

Det betyder at du vil kunne fyre godt op i radiatorerne og tage lange varme styrtbade selv på de koldeste vinterdage uden at få dårlig samvittighed over for familiens budget. Og den næste gode nyhed er at klima og miljø heller ingen overlast lider derved.

Vælg en varmepumpe som matcher husstandens behov

Det er selvfølgelig vigtigt at du vælger en varmepumpe som kan følge med familiens behov for opvarmet brugsvand og cirkulationsvand.

Derfor er det en god idé at få en professionel rådgiver til at hjælpe med udvælgelse af familiens nye varmepumpe. Og denne rådgivning kan du få hos det københavnske VVS firma Amalo. Klik ind på Amalo.dk og læs mere.

Flere Nyheder