Sørg for god emballage til dine pakker

22 september 2020
Lykke Holzmann Søby

Inden du sender en pakke, er det en god idé at vurdere pakkens indhold – hvad er det værd og hvor let går det i stykker. Det har stor indflydelse på hvilken emballage du skal bruge, det er klart at hvis man sender en vase af glas, skal man være mere varsom end hvis man sender en kagedåse i metal.

Genbrugte kasser kan let blive beskadiget under levering

Pakker passerer gennem mange hænder under deres rejse til modtageren – gennem tjenesteudbydere, luftfragtpersonale, told og selve modtageren blot for at nævne nogle få.

Med dette i tankerne kan gamle kasser eller kasser, der ikke har styrken til den type produkt, du sender, falde fra hinanden, da de skal fra det ene transportstadium til det næste. Disse pakker kan også ramme mod andre pakker og kasser i mange dele af deres rejse, det skaber friktion, som kan beskadige pakken eller dens indhold. Al denne friktion og håndtering betyder, at der er risiko for at din emballage går i stykker, hvis materialet ikke er stærkt nok.

Tænk på pakkens indhold

Hvis du vælger materialer af lav kvalitet til dine forsendelser, kan disse materialer svækkes under levering, hvilket kan resultere i brud i kassen, eller at produktet bliver beskadiget under rejsen.

For at finde ud af, hvilke materialer du skal bruge, skal du tage følgende faktorer i betragtning, når du vælger, hvordan du pakker dit produkt:

Vægten af ​​dit produkt – Jo tungere produktet er, desto stærkere skal emballagen være. Du kan kontrollere styrken af ​​den kasse, du bruger. Tungere genstande har muligvis brug for dobbelt eller endda tredobbelt bølgepap. Lettere genstande kan pakkes ind i bobleplast.

Størrelse og form på dit produkt – Hvis du bruger en kasse som emballage, skal der være plads nok til dæmpning af materiale. Emnet, der pakkes, skal ikke berøre siderne af kassen.

Værdien af ​​dit produkt og dens skrøbelighed – Pakker med høj værdig har brug for ekstra beskyttelse. Anbring en etiket på emballagen om at udvise forsigtighed. Hvis det er nødvendigt, kan du overveje at putte en kasse ind i en anden kasse for ekstra beskyttelse.

Flere Nyheder