Slyngrensning forbereder dit element til lakeringen

23 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Her vil du blive kortfattet indført i, at når man skal lakere større eller mindre metalelementer og lignende, så er det godt med forberedelse – som det er med så meget andet – og i den forbindelse kommer slyngrensningen ind.

Men for nogle kan det måske undre sig, hvorfor det er nødvendigt med en rensning og i denne sammenhæng en slyngrensning, inden man begynder at lakere de elementer af metal eller lignende, for ved man ikke bedre, så tænker man da bare, at man måske lige skal vaske disse bestanddele med en klud og noget vand, og så er det parat til at få foretaget den lakering.

Lad os tage en dagligdagsting, som man kan sammenligne med, og et fra fortiden.

Hvis du ikke sørgede for at tingene var pæne og rene på almindeligvis, før du lagde lakeringen, så ville det svare til, at du tog pænt og rent tøj på til en familiemiddag – efter at have været på festival i fire dage uden et bad og troede, at det var nok med at rense ens overfladiske udseende: egentlig er man stadig ulækker.

Slyngrensningen er den bedste klargøring inden lakering

Hvis du så lige nøjedes med at vaske sagerne, men du ikke rensede dem godt efter med blandt andet en slyngrensning – som vi på det kraftigste anbefaler – så er det ligesom de gamle konger, som afskyede bade, men som godt kunne lide en pæn paryk og nærmest tog bad i parfume for at dufte godt.

På afstand så det måske fint ud, men tættere på ville hørmen af sved hurtigt overstige den overfladiske parfume, der var lagt.

Så en slyngrensning kan komme til at fjerne blandt andet rustdannelser med videre, som man måske ikke lige har bemærket, og så er man kommet helt ind til kernen på tingenes overflader, så man får mest ud af den lakering.

Vi håber, dette har været overbevisning nok om en slyngrensnings fordele.

Flere Nyheder