Skrab sammen til en billig hjemmeside

16 november 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er de ting, som man siger, der er billige, men så er det fordi, man skal se det i sammenligning med de andre ting, der er i samme kategori.

Det er jo ikke fair at sammenligne prisen på en liter mælk med prisen på en by bil og så sige, at bilen er svinedyr i den sammenligning, for bilen kan være i en billig prisklasse.

Så hvordan forholder du dig til det, når du læser, at du kan få en billig hjemmeside?

Det er jo ikke noget, man kan tage at føle på, men man føler det nødvendigt i ens foretagende, at man får tilknyttet en hjemmeside her – det er måske endda ens eksistensgrundlag, som man skal fungere fra!

Så den hjemmeside kan man ikke komme udenom, men man evner ikke selv at lave den, og man har ikke forstand på, hvad det koster at få sådan en, hvor lang tid det tager, hvad man ellers skal bruge dertil og meget andet.

image

Den billige hjemmeside er skam til at betale

I den her forbindelse vil vi foreslå dig at tage fat i https://www.websitesyd.dk/ til at stå for at lave din hjemmeside, og de siger nemlig, at de kan gøre det billigt.

Og billigt er her ikke ensbetydende med, at du kommer til at blive fattig af det køb, men det betyder heller ikke, at det bliver en sløv hjemmeside, der hele tiden bryder ned, ikke har køn graffik eller fungerer langsomt.

Så vil man opdage, at der faktisk er plads i ens budget til at få lige den hjemmeside, som man ønsker sig, og man kan måske endda finde mulighed for også at have råd til nogle tilkøb til ens hjemmeside.

Det skal nemlig ikke hedde sig, at det ikke er til at betale sig fra at få en velfungerede hjemmeside til en fornuftig pris!

Flere Nyheder