Mangler du en lokation for et kursus eller en konference?

12 november 2019
admin

Skal du holde et kursus for dine samarbejdspartnere, elever eller andre virksomheder? Skal du holde et foredrag eller netværksmøde eller skal du holde et større festligt arrangement privat eller i erhvervsregi, kan det være nødvendigt med et professionelt og flot setup, der fuldender din begivenhed. Uanset om det er privat eller som virksomhed, hvor du skal samle flere mennesker til en begivenhed, kan du altid få en professionel behandling og nogle fantastiske lokaler hos https://www.hotelegeskoven.dk/selskaber-kurser. Her kan du altid forvente en fantastisk service, der forstå sig på dine behov og ønsker. Du har derfor mulighed for at skræddersy, hvordan du ønsker indretningen og bordopstillingen skal være. Herudover kan du få leveret mad, kaffe og snacks ind i den timing der passer til dig. Du har dermed fuld service og forplejning til alle dine gæster, så det efterlader det bedste indtryk af dit arrangement. 

Flere lokaler til kursus og konferencer

Hos Hotel Egeskoven finder du lokaler og lokationer til at holde kursus og konferencer. Her kan du få både et mindre og større lokaler, så det passer til de antal personer der kommer samt den stemning du ønsker at skabe til dit kursus eller konference. 

Ved større kurser eller konferencer, hvor det strækker sig over flere dage, har du også mulighed for overnatning, så dine gæster ikke behøver at skulle bekymre sig om transport frem og tilbage. 

Lokaler til festlige begivenheder

Uanset om ud skal holde fødselsdag, bryllup eller konfirmation, kan Hotel Egenskoven hjælpe med den perfekte lokation og festsal. Her kan du få den indretning og bordopdækning, som du ønsker. Der er mulighed for at få personale til rådighed, for at skænke vin op eller rydde løbende op efter din gæster. Hvis der skal nydes lidt alkohol til festen, er der mulighed for overnatning, så dine gæster kan komme sikkert og trygt hjem ovenpå en god nattesøvn. 

Flere Nyheder