Måske finder du en helt ny, spændende branche via en vikarservice

06 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo altid godt, at man kan vise til en potentiel arbejdsgiver, at man har lavet en del arbejde før og helst noget, som der er aktuelt, hvilket også udviser, at man ikke bare sidder på ens bagdel og hænder og laver ingenting.

Hvis man skal holde sig aktiv på den front med at arbejde, når der ikke lige er faste stillinger, som der hænger på træerne, der passer til en selv, så kan man jo tilmelde sig på https://dkvikarservice.dk/

Der kan være kurser, som kan gøre, at man kan optimere ens CV med kompetencer og lignende, men man er jo også nødt til at tjene til dagen og vejen, og hvis man har familie og mange udgifter, så søger man formentlig efter noget arbejde først og fremmest.

Men man kan jo være smart strategisk og sørge for, at man udnytter den vikarservice til at være gangbar i andre brancher.

Gør dig attraktiv i andre arbejdsbrancher takket være vikarservice

Det er ikke en opfordring til, at man laver om ens kompetencer, når man tilmelder sig vikarservice til at blive sendt ud, men man kan jo nogle gange opleve, at der er overlap ved et job, som man eget godt kunne tage sig af, mens egne kompetencer og så ting, som man nok kunne tillære sig.

Det kan jo være, man er lærenem, og hvis arbejdspladsen mangler noget vikararbejde akut, så kan man jo bare bekende kulør og sige, hvad man kan og ikke kan, og så er man måske heldig at få tjansen.

På den måde sikrer man sig noget mere arbejde, men man udviser også lyst til at kunne mere – og man oplærer nogle andre færdigheder, som igen er med til at gøre, at man kan begå sig på mange andre områder.

Det er vist det, man kalder en win win-situation for alle parter.

Flere Nyheder