Industrilakering i Viborg

04 december 2021
Agner Clausen

editorial

Hvad er industrilakering? Måske forbinder man det med ødelagte lunger og miljøforurenede grunde. Sådan var det måske engang, som det var med så meget industri før. Men moderne industrilakering eller pulverlakering er noget helt, helt andet. Det er en meget ren proces. Arbejdet foregår i et lukket miljø, og der slippes ingen stoffer ud i naturen.

De medarbejdere som kommer i kontakt med pulverlakken er udstyret med et avanceret og omfattende sikkerhedsudstyr, som beskytter både huden og åndedrætsorganerne. De professionelle pulverlakerere bliver således ikke eksponeret for nogle af de stoffer og pulvere, som indgår i processen. Mange bliver faktisk forbavsede, når de får at vide, at der overhovedet ikke indgår miljøskadelige stoffer eller opløsningsmidler i processen.  Der efterlades ingen miljøfarligt affald, og der udledes ingen miljøfarlige stoffer fra processen.

image

Hvorfor vælge industrilakering?

Men hvorfor vælge industrilakering eller pulverlakering? Pulverlakering er på mange måder en smart løsning indenfor overfladebehandling. Når emnet er færdiglakeret, fremstår det med en jævn og ensartet overflade i klare farver. Pulverlakering giver en utrolig holdbar og slidstærk overflade. Pulverlakken giver emnet stor modstandsdygtighed overfor slidtage, høje temperaturer og de fleste kemikalier og opløsningsmidler.

Kan du se, at I i jeres virksomhed kunne have brug for at få pulverlakeret visse emner? Det kan være maskindele, sikkerhedsskærme på maskiner eller noget inventar. I visse situationer handler det måske om at forlænge levetiden på produktionsapparatet eller på inventaret, og i andre situationer handler det måske snarere om at friske produktionslokalerne op med klare farver.

Har du spørgsmål til moderne pulverlakering, kan du trygt henvende dig til Viborg Pulverlakering, der udfører industrilakering i Viborg. Medarbejderne ved Viborg Pulverlakering stiller gerne deres kompetence til din rådighed. Viborg Pulverlakering har stor erfaring med industrilakering og kan påtage sig i stort set en hvilken som helst opgave. Hold dig endelig ikke tilbage, hvis der er noget du gerne vil vide om industrilakering.

Flere Nyheder