Hvor skal du afholde dit kursus?

12 januar 2021
anne-mette_hansen
Hvor skal du afholde dit kursus?

Dit kursus står for døren. Men hvor finder du de bedste faciliteter til at afholde kurset? Der er flere ting, du skal tænke over, når du skal afholde et kursus. Udover at have selve kursusmaterialet i orden er det vigtigt at finde et optimalt sted at afholde kurset.

Hvad skal du tænke over, når du vælger kursuslokaler? Hvilke krav skal de leve op til? Læs med i denne guide og få fem gode råd til, hvad du skal se efter, når du finder dine kursuslokaler.

1. Moderne møbler og udstyr

Det skal være komfortabelt at være til kursus, hvor du skal sidde ned i mange timer. Derfor er det vigtigt at vælge kursuslokaler, hvor der er gode møbler. Udstyret til det elektroniske skal også være i orden. Det kan være fremvisningsudstyr til præsentationer såvel som stik rundt omkring i lokalet, hvis dine kursister skal bruge computer. 

2. Plads til dine kursister

Der skal være plads nok i lokalerne til dine kursister. Rigtig mange kursuscentre har flere forskellige størrelses lokaler. Vælg hellere et for stort frem et alt for lille lokale. 

3. Forplejningsmuligheder 

Et kursus inkluderer ofte forplejning i løbet af dagen. Det kan være morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe. Det er derfor noget, du skal se efter, når du vælger dine kursuslokaler – så du kan gøre oplevelsen så god som mulig for kursisterne. 

4. Overnatning i nærheden

Varer kurset mere end én dag og kommer dine deltagende længere væk fra? Så er det ideelt, hvis der er overnatning på stedet eller tæt på. 

5. Tæt på motorvej eller centralt

Enten skal dine kursuslokaler være beliggende tæt på motorvej eller centralt i byen. Du bør vælge det første, hvis dine deltagende kommer rundt omkring i landet fra. Du bør vælge det andet, hvis det primært er kursister, der bor i nærområdet, der kommer til dit kursus. 

Læs mere om et af Danmarks mange kursuscentre her: https://www.sandbjerg.dk/da/m%C3%B8de-konference 

Flere Nyheder