Hvem magter at stå for kabelføring?

31 oktober 2020
admin

Processen i at flytte hjemmefra

Når du flytter hjemmefra, er der en masse ting på programmet, som skal gennemgåes, før man sådan rigtigt kan “settle down”. Det kan blandt andet være at danne sig et overblik over, hvor mange møbler man skal købe, hvor meget man kan arve fra mor og far eller hvor meget kæresten egentlig kan bidrage med på den konto. 

Her kan det være svært at vurdere, hvor meget hjælp man egentlig har brug for mig, men som du nok har indset, er det rimelig meget hjælp. Måske skal der spartles og males i din nye lejlighed, som tager liiige lidt længere tid end den ene uge i sommerferien, du satte af til det. 

En anden ting kan også være, at du selvfølgelig har valgt at flytte ind på 5. sal uden elevator, hvor både seng, sofa og klædeskab skal fragtes op. Så er der også en rigtig god idé at have en håndfuld gode venner, der kan give en hjælpende hånd med. 

I tilfælde af du flytter sammen med en kæreste, skal du også lige igennem en bestemt populær ting: IKEA-teksten. Da-da-daaaa. Noget nogle overlever, andre gør ikke. Uanset hvad, kan der i hvert fald opstå gnidninger og en masse snerring af hinanden. Og som om det ikke var nok: Så er der selvfølgelig også alt det praktiske såsom depositum, el, tv-pakker og så videre. 

Hjælp til det trælse

Men selv det trælse, såsom tv-pakker, opsætning af skærm, kabelføring med mere, kan du faktisk den dag også få hjælp til. Måske er du studerende og overvejer om det er pengene værd, men når du står med kablet og skal sætte det op, fortryder du med garanti, at du ikke betalte dig fra det.

Det gælder også montering af skærme og ikke mindst køb af samme, som også kan klares udefra. Med andre ord: Tag al den hjælp, du kan få. Du får brug for det!

Flere Nyheder