Hvad skal der laves container loading med

06 april 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

En af grundene til at det kan være spændende at arbejde med at loade containere, er, at man aldrig ved, hvad der kommer til at melde sig, at man skal have med at gøre.

Der kan være en masse gengangere af sager, som der skal loades, specielt hvis man er udsendt af det samme firma, som der skal hjælpe med den slags.

Men hvis man nu er i et firma, hvor man har med en masse forskellige produkter at gøre, så kommer man ud med mange forskellige ting, som der skal ind i den container.

Derfor kan man ikke bare køre på autopilot, når man skal have ting ind i containeren, for det kræver forskellige teknikker og metoder til ikke bare at udnytte pladsen i containeren, men også så man ikke overfylder den, og så man ikke placerer ting ovenpå hinanden, som der ikke kan tåle at stå på hinanden.

container loading

Container loading skal man virkelig tænke sig om med

Så det er lidt et særligt skel, at man sørger for, at man får brugt den plads, som man har til rådighed, men man skal heller ikke blive stoppet med forsendelsen af containeren enten med skib eller lastbil, fordi man får at vide, at den vejer for meget.

En enkelt container kan gøre, at en lastbil vejer for meget, men selv med et containerskib kan det blive farligt, hvis hver container vejer bare lidt for meget, for så vil det sammenlagt blive til en masse ekstra vægt!

Desuden skal tingene også være pakket godt ind, og det er som regel et krav for dem, der vil have sendt tingene, men man kan jo se på, om man lige kan bidrage med lidt ekstra beskyttelse på den ene eller anden måde.

Hvis man skal have hjælp til container loading, så kan man jo se på, om der er noget at hente fra https://www.jnc-teknik.dk/produkter.

Flere Nyheder