Hold kurser væk fra virksomheden og opnå mere fokus

08 januar 2020
Emilie_Jacobsen
Hold kurser væk fra virksomheden og opnå mere fokus

Når I skal holde kursus i virksomheden, er det en god ide, at I sørger for at booke lokaler uden for virksomheden. Hvis I bruger et af virksomhedens lokaler, kan det være svært for jer at undgå, at I bliver forstyrrede. Det gør, at I ikke får lige så meget ud af kurset, som hvis I havde holdt det et andet sted. 

Der findes rigtig mange forskellige steder rundt om i landet, hvor I har mulighed for at leje kursuslokaler. Der kan I enten være for en dag eller vælge et sted, hvor der er mulighed for overnatning, så I kan holde kursus over flere dage. 

Det er en god ide, at I vælger et sted, der ligger i nærheden af, hvor jeres virksomhed ligge, men som samtidig også ligger så langt væk, at I får følelsen af at være væk fra virksomheden. 

Et af de steder, hvor I kan overveje at booke kursuslokaler er på Sandbjerg Gods. Det er en kursusejendom, der er ejet af Aarhus Universitet. Det bliver derfor selvfølgelig i høj grad brugt af universitetet, men du har også mulighed for at booke det, selvom du ikke har nogen tilknytning til universitetet. 

På Sandbjerg Gods har du mulighed for at holde kursus flere dage i træk, da der er 74 værelser, hvor der kan sove i alt 105 personer. Derfor kan I holde selv meget store kurser for en stor del af virksomheden. 

I kan også vælge bare at leje et lokale for en dag. Der kan I have fokus på et bestemt emne og komme til bunds med det. Sandbjerg Gods har otte forskellige former for rum. Dermed kan I nemt finde et, der passer i størrelsen. Har I brug for at leje flere lokaler, kan I selvfølgelig også gøre det. Det kan for eksempel være, hvis I har brug for grupperum, hvor I kan arbejde sammen i mindre grupper. Læs mere på https://www.sandbjerg.dk/da/m%C3%B8de-konference 

Flere Nyheder