Færre sygedage, øget effektivitet og en bedre bundlinje? Få en massageordning

17 december 2021
Peter Mortensen

editorial

Chefen kigger ud over kontorlandskabet og sukker. Det føles som evigheder siden. Som en fjern drøm om hvad der var engang. Før i tiden, når han kiggede ud over kontorlandskabet, blev han fyldt med stolthed. Det var som at se en bikube. En stor flok arbejderbier, der arbejde sammen i perfekt synkroni. Alle kendte deres opgaver og arbejde sammen om at løse tingene. Opgaver der føltes uoverkommelige blev løst som på magisk vis. Men den tid er forbi. Før gik tingene op i en højere enhed, og når folk arbejde sammen skete det at 1+1 blev 3. Men nu skal der i stedet 3 medarbejdere til at løse 2’s arbejde. De dygtige, perfekte arbejderbier, blev i stedet til arbejds zombier, som blot gik gennem hverdagen i en døs. Næsten alle er ramt af stress i større eller mindre grad. Effektiviteten er i bund og antallet af sygedage er i top.
Hver dag går chefen hjem og bekymre sig over bundlinjen. Hvordan i alverden skal virksomheden overleve de næste par år.

 

Måske trænger alle bare til lige at slappe lidt af, komme ned i gear, få afstresset og samlet sig selv? For eksempel med en massage.

Medarbejdersundhed og dets fordele


I lang tid har man ikke været god ved sine medarbejdere for bundlinjens skyld. Det har blot været for at være et godt menneske og sød chef. Men for tiden vinder det stærkt frem, at sikre sine medarbejderes velfærd. Ikke blot for at være sød, men for at tjene flere penge.
Ved at sikre at man har sunde og raske medarbejdere, kan man kraftigt sænke antallet af sygedage hos sine medarbejdere. Desuden er diverse stressforebyggende redskaber næsten en nødvendighed nu. Ellers står man hurtigt med flere medarbejdere der er langtidssygemeldte på grund af stress. Hvilket er en kæmpe udgift.

Ved at sikre sig at medarbejderne får den rigtige kost eller får trænet lidt, vil medarbejderne også have mere energi til at arbejde bedre. De vil være mere fokuserede og effektive. Samtidig vil deres arbejde også være af en bedre kvalitet.

Hvem træffer de bedste beslutninger og arbejder bedst? En som er træt, udmattet, stresset og utilfreds med sin arbejdsplads? Eller en som er sund og rask, udhvilet, fyldt med energi og elsker sin arbejdsplads?

 

Hvem er RaskRask

 

RaskRask er en virksomhed som fokuserer på danskernes sundhed. Konceptet er, at i stedet for at kunden skal besøge massøren, så er det massøren der tager hjem til kunden. Det er en moderne løsning, til et moderne samfund. Der har aldrig været flere med stress og folk har aldrig haft mere travlt. Samtidig får massere af danskere skader af at arbejde på kontor eller bliver slidt ned i andre stillinger. Hvem har tid til at tage ned på en massageklinik hvor man sidder og venter? Ved RaskRask sparer man ikke kun tiden og besværet ved at tage ned til en klinik. Men RaskRask har heller ingen lokaler og derfor ingen åbningstider. Hvis en af massørerne i konceptet har lyst til at arbejde søndag aften kl 20 kan de det. Hvilket betyder at du kan booke en massage til søndag aften kl 20 eller mandag morgen kl 7. Det er massage hvor du vil, når du vil.
Desuden er RaskRask andet end bare massage. Du kan også booke en personlig træner, frisør eller yoga instruktør som kommer hjem til dig, eller en park nær dig hvis du foretrækker det.

1 sygedag mindre, er mange penge sparet

 

RaskRask tilbyder også massageordninger til virksomheder. Massage nedsætter stress, giver mere energi, styrker immunforsvaret og meget mere. Sagt på en anden måde; Massage er utrolig godt for dine medarbejderes sundhed. Diverse undersøgelser viser at det kan betale sig. For hver krone der bliver brugt på ting som en massageordning, vinder virksomheden 1,5-5 kroner på bundlinjen.
En enkelt sygedag er hurtigt mange penge i løn, hvor der ikke bliver lavet noget arbejde. En typisk massageordning vil typisk være 30 min massage per medarbejder hver anden uge. Alene i besparelse af sygedage har en massageordning hurtigt tjent sig selv ind.
Desuden kan en massageordning finansieres på flere måder. Fx. kan medarbejderne selv betale noget af det, eller det kan bruges som personalegode som bruttolønsordning. 

Udover massageordning, tilbyder RaskRask også holdtræning med enten en personlig træner eller yoga instruktør.

Flere Nyheder