Få hjælp til rengøringen på dit kontor

06 november 2021
Steffen Hansen

editorial

Du skal sørge for, at du får regelmæssig rengøring på dit kontor, så du og dine medarbejdere har et godt arbejdsmiljø. Ellers kan du risikere, at der kommer dårligt indeklima, med lugtegener og en masse bakterier på fælles overflader ude i køkkenet, toilettet eller andre fælles arealer. Derfor er det vigtigt med rengøring på arbejdspladsen. I er mange mennesker samlet ét sted, og derfor skal der rengøres ofte. Læs med i dette indlæg, om hvorfor du bør overveje kontorrengøring. 

 

 

1. Hvorfor kontorrengøring?

Du kan få regelmæssig rengøring af kontorer hos firmaer, der har specialiseret sig i denne form for service. Det er meget almindeligt at få rengøringshjælp, der kommer og gør din arbejdsplads rent med jævne mellemrum. Et sådant firma vil stille en række rengøringsfolk til rådighed, som arbejder inden for dine tidsrammer og kommer til din virksomhed og rengør lokalerne, indtil de er pletfri.

 

2. Tilret rengøringen efter dine behov

Mange vil anbefale at få kontorrengøring på ugentlig eller månedlig basis, men der der er også andre, der vælger 2-3 gange om ugen. Når du får kontorrengøring, er det vigtigt at tale med dit rengøringsfirma om, hvor ofte de kommer, og hvilke ydelser de kan tilbyde. De kan levere alt fra almindelig rengøring til specialiserede ydelser som rensning af gulvtæpper eller vinduespudsning. Det kan også være, at du ønsker, at rengøringshjælpen rengør alle skriveborde på kontoret med en let afstøvning af bordet og tastaturet.

 

3. Hvad kan det koste dig?

Prisen for rengøring af kontorer er ofte ikke så meget anderledes end prisen for almindelig erhvervsrengøring. Der findes dog virksomheder, der arbejder med overtidspriser eller andre former for særlige tilbud. Det er vigtigt at tale med flere firmaer om deres priser og ydelser, før du beslutter dig for, hvilket firma du skal vælge. Det er ikke alle virksomheder, der kan tilbyde præcis det, du har brug for.

Du kan finde kontorrengøring via dette link: https://1-2-3-rent.dk/vi-tilbyder/kontorrengoering/.

Flere Nyheder