Få en parkeringsaftale med parkeringskontrol

10 juni 2021
astrid_pedersen

Hvis du administrerer et antal private parkeringspladser, som er tiltænkt ansatte eller beboere i den bygning, de tilhører, er du sikkert led og ked af uvedkommende parkering. Og så bør du undersøge mulighederne for parkeringskontrol.

Hvad er parkeringskontrol?

Parkeringskontrol er en del af en parkeringsløsning, som især henvender sig til administratorer af parkeringspladser, som ikke kan spærres af. Når parkeringspladser ligger ude i det fri, og du ikke har mulighed for at hegne dem ind eller på anden måde udføre afspærring, vil du ikke kunne kontrollere, hvem der kommer ind på dine parkeringspladser.

Du vil heller ikke kunne begrænse adgangen til disse ved hjælp af eksempelvis pullerter eller bomme, som aktiveres med en fjernbetjening, nummerpladegenkendelse eller en parkeringsbillet. Og så er dine parkeringspladser i fare for at blive optaget af bilister, som ser deres snit til at parkere gratis.

I så tilfælde er det oplagt at vælge en parkeringsløsning, som indeholder parkeringskontrol udført af professionelle parkeringsvagter. En parkeringsvagt er en uddannet person, som har såvel hjemmel som beføjelse til at udstede forlæg til parkeringsbøder.

Når du lader en parkeringsvagt udføre regelmæssig parkeringskontrol af dine parkeringspladser, kan du på effektiv vis forebygge uretmæssig parkering – til glæde for de beboere eller medarbejdere i ejendommen som har ret til parkeringspladserne.

Hvem kan hjælpe mig med parkeringskontrol?

Hos det danske parkeringsfirma UnoPark kan du få en stærk og fleksibel parkeringsaftale indeholdende parkeringsopsyn og parkeringskontrol ved UnoParks egne parkeringsvagter. I den forbindelse vil UnoPark forestå såvel opsætning af skilte på dine parkeringspladser som inddrivelse af parkeringsbøderne. Og du bestemmer selv, hvilke regler de dygtige parkeringsvagter skal håndhæve på dine private parkeringspladser.

Som kunde hos UnoPark får du din egen personlige parkeringskonsulent, som skal hjælpe dig med at finde den rette parkeringsløsning og administrere denne fremadrettet. Læs mere på UnoPark.dk, eller kontakt virksomheden for en uforpligtende dialog om dine muligheder.

Flere Nyheder