Få den bedste service hos dansk inkassofirma

20 oktober 2021
astrid_pedersen

editorial

Når man som selvstændig erhvervsdrivende lever af at sælge produkter eller service ydelser kan det gøre rigtig ondt på økonomien hvis en eller flere kunder nægter at betale deres regninger.

Selv om der isoleret set er tale om mindre beløb vil det hurtigt løbe op. Samtidig kan man risikere at skulle bruge rigtig megen tid og store mængder energi på at kradse pengene ind igen – tid og kræfter som kunne have været brugt på virksomheden.

Derfor vælger mange virksomhedsejere at opgive deres forehavende og afskrive de ubetalte fakturaer som tab. Men det er der faktisk ingen grund til. Du kan nemlig altid få dine penge hjem med hjælp fra et inkassofirma.

Få den rette hjælp til håndtering af de dårlige betalere hos et inkassofirma

Et inkassofirma er en virksomhed med speciale i inddrivelse af skyldige beløb fra dårlige betalere. Når du er kunde hos et inkassofirma vil du kunne få hjælp til håndtering af de kunder som ikke betaler.

Dit inkassofirma vil forestå al kontakt til kunden indtil regningen er betalt. Om dette sker ved en afdrags ordning, eller om dit inkassofirma skal indstævne kunden for fogedretten, kan du være sikker på at få det skyldige beløb inddrevet. Og så behøver du ikke selv at besvære dig med denne proces.

Hvordan foregår et samarbejde med et inkassofirma?

Der er flere måder hvorpå du kan indgå et samarbejde med et inkassofirma. Som større virksomhed med mange kunder – og dermed højere risiko for at støde på dårlige betalere – vil det måske bedst kunne svare sig for dig at blive fast kunde hos et inkassofirma. På den måde vil alle forsinkede betalinger automatisk blive håndteret hen ad vejen.

Debtia A/S er et autoriseret inkassofirma som med sikkerhed kan hjælpe dig med at undgå dårlige betalere. Klik ind på debtia.dk og læs mere.

Flere Nyheder