Et isoleringsfirma skal også huske at isolere derhjemme

24 september 2020
Anders Lundtang Hansen

Det burde give sig selv, men for en sikkerheds skyld, så skriver vi lige dette indlæg, så man som isoleringsfirma husker at isolere derhjemme.

Umiddelbart virker det logisk, men man kan jo ende i den situation, hvor man lige er opstartet, og så høvler det ind med opgaver, som man gerne vil tage sig af og gøre kunderne glade og tilfredse, så man får et godt omdømme – og endnu flere kunder.

Men når man så er færdig for dagen, så har man ikke overskud til at tænke på mere isolering, da det minder en om arbejde, og man giver ikke bruge ens hårdt tjente fridage arbejdet.

Og hvor dumt ville det lige være, hvis man bestilte isolering udefra? Stoler man så ikke på egne evner og midler?

Det ville se skidt ud, hvis det rygtedes.

Brug tiden på at få isoleret

Medarbejderne ved måske nok, hvor vigtigt det er at få isoleret i deres private hjem, så det har de også fået gjort – og chefen med.

Men det er selve kontoret, måske endda butikken og selv lageret med, der ikke er blevet isoleret, og selvom det kan mærkes, så vænner man sig bare til det.

Måske er det så her, at man tager en dag ud af kalenderen, hvor man afprøver nogle nye isoleringsmetoder eller remedier, så man gør det spændende for de ansatte, at man bruger arbejdet derhjemme på arbejdspladsen.

På den måde lærer man noget nyt, og det kommer ikke til at gå ud over en kunde, at man forsøger sig hos en selv; for hvis det går galt, så kan man jo bare starte forfra og forsøge at holde skaderne nede.

Det er let at glemme at se skoven for bare træer, så det er vigtigt, at man sætter en deadline for at få isoleret isoleringsfirmaet, så man ikke glemmer det

Flere Nyheder