Erhvervsrengøring i Nordvest er IKKE en farefuld færd!

21 juli 2020
Anders Lundtang Hansen

Der findes jo virksomheder mange forskellige steder i Danmark.
Ja, sådan set kan man dårligt finde et område, der ikke består af skov eller hav, hvor man ikke kan finde nogle erhvervsdrivende af enten større eller mindre art.

Det er alt fra den lokale købmand til det store konglomerat at flere sammenslåede virksomheder under samme fane. Det er den slags, der får økonomien og dermed levestandarden til at højnes, når der er fokus på den slags.

Derfor kan vi ikke undvære det, og hvis man skal tage sig godt ud som virksomhed både for de ansatte, kunderne, samarbejdspartnerne og investorerne, så er man nødt til at sørge for, at der er nærmest pinligt rent hele tiden.

Og så behøver vi vel dårligt nævne det med, at alt andet vil være uhygiejnisk ikke at gøre, om man så gør det selv, eller om man bestiller et firma til at komme at gøre rent for en.

Det sidste er jo meget smart, da man på den måde er med til at styrke et andet firmas ve og vel, og i sidste ende hænger samfundsøkonomien jo sammen på den måde.

Men når dette firma så måske får at vide, at man skal udføre erhvervsrengøring i Nordvest i behørig afstand fra Københavns centrum – og så endda om natten – så holder man sig måske igen.

Det er jo smartest at få gjort rent om natten efter lukketid, så rengøringspersonalet ikke går i vejen for medarbejderne og omvendt, for ellers bliver der jo konstant beskidt, som medarbejderne bevæger sig rundt. Der skal simpelthen være arbejdsro.

Men der er områder som indre Nørrebro, Amager med videre, som man helst ikke skal frekventere for meget, og da slet ikke, når det er blevet mørkt.

Men i det store og hele er der ingen grund til at være bange, så længe man passer på; og ellers mister man jo en god mulighed for en indtjening.

Flere Nyheder