Det er en god idé at inddrage en boligadvokat når du handler bolig

18 januar 2022
Niels Geckler

editorial

Salg og køb af bolig og fast ejendom kan være en ikke helt ukompliceret affære, og der kan være andre situationer omkring boligen, som kan være juridisk tricky. Det kan i mange sammenhænge være en god idé at engager en boligadvokat for at undgå problemer, der først viser sig senere.

Når der skal handles bolig er der forskellige juridiske dokumenter af stor betydning, der skal være i orden. Det er nok de færreste, der selv ligger inde med den fornødne ekspertise til at kvalitetssikre for eksempel et skøde. Mange vil også gå i baglås ved synet af indviklede juridiske fremstillinger vedrørende servitutter på en ejendom og så videre.

Det kan derfor være en god idé at involvere en advokat med speciale i juraen omkring boliger. Det koster noget nu og her, men på den anden side kan det spare dig for ubehagelige – og dyre! – overraskelser hen ad vejen og sikre dig, at alt går rigtigt til undervejs. Køb og salg af bolig vil for langt de fleste mennesker være en meget stor ting og såvel ejendomsmægler som modparten i en bolighandel vil have sine egne dagsordener. Derfor må du være forberedt på også at forsvare dine interesser.

image

Mulighed for 100 % online bistand fra boligadvokat

Du behøver ikke nødvendigvis at booke møder og opsøge et advokatkontor fysiskfor at få udformet de relevante dokumenter hos en specialiseret boligadvokat. Dermed kan man spare tid og besvær, og nogle vil måske i disse coronatider foretrække å få fysiske kontakter som muligt. Hos eboligadvokat.dk kan du for eksempel få udfærdigede de nødvendige papirer i forbindelse med en ejendomshandel, du kan få gennemgået kontrakten og i det hele taget få råd og vejledning i forbindelse med det, de for mange er livets største investerimg – købet af en bolig. De tilbyder forskellige pakker til faste priser, for eksempel køb af andelsbolig eller køb af hus.

Flere Nyheder