Alle skal være med på den frokostordning
Det er klart, at hvis man er ny i en virksomhed, så bliver man nok nødt til at acceptere den frokostordning, der er, da det ellers er alt for bøvlet at skulle hen at rette til hver gang, når der kom en ny ansat.
Men lad os sige, at man har startet en ny virksomhed op, eller man skal have aftalt en ny slags frokostordning efter en tidligere, vi kan kalde det en frokostordning Ringsted, da det er her, man har brug for den.
Så er man nødt til at skabe en slags konsensus om, hvad folk er med på her. Selvfølgelig kan alle medarbejdere ikke være med på den beslutning, hvis det er en stor virksomhed, men så må man have repræsentanter fra forskellige afdelinger, så man kan diskutere frem og tilbage, hvad der vægter for og imod forskellige frokostordninger.
For her skal man ikke bare tage den lette løsning.
Maden er vigtig på arbejdspladsen
Vi behøver nok næppe at nævne, at maden er ens energidepot til at gennemføre en arbejdsdag, og det kommer også til at afspejle sig på ens indsats her.
Så det er klart, at der vil være stærke følelser på spil med sådan en frokostordning, da mad betyder en hel del, og det er ikke bare med, hvad man kan lide, tåle eller har har opfattelser af, hvad man spiser og ikke spiser.
Derfor kan man vælge alt fra at få leveret maden udefra, indføre en kantine, en kaffekasse til at købe ind til tekøkkenet, eller at hver medarbejder selv sørger for sin egen mad.
Man skal dog tage en beslutning, og de fleste skal være med på den, for den mad er så vigtig, og derfor skal man ikke bare tage den lette og billige løsning på dette område.
Om noget skal man tage den mest velovervejede beslutning her.