3 gode tips til optimal indpakning af dine forsendelser

27 august 2020
anne-mette_hansen

Som erhvervsdrivende sender man ofte mange pakker. Det kan være en stor opgave, og det er vigtigt at få købt kvalitets emballage ind til forsendelserne. Men hvordan pakker du egentlig bedst dine forsendelser? Hvilken emballage skal du bruge? Hvad er mest miljøvenligt? Hvad vejer mindst? Læs med i denne artikel, og få gode råd til brug af emballage. 

3 gode tips til at pakke dine forsendelser optimalt

1. Din forsendelse skal kunne sendes sikkert og forsvarligt. Når du sender noget skrøbeligt i en kasse, er det derfor en god idé at pakke det ind i bobleplast eller at putte kassefyld i kassen. 

2. Det skal også gerne være miljøvenligt. Derfor er det en god idé at bruge den type emballage, der skal bruges mindst af. F.eks. bobleplast kuverter til små ting. Ligeledes kan det være en god idé at købe emballage i genbrugsmaterialer. 

3. Forsendelsen skal veje mindst muligt, så er det nemlig billigere at sende den. Derfor bør du vælge den papkasse eller boblekuvert, der lige passer dertil. Husk dog at vælge en kasse, hvor der også er plads til bobleplast eller kassefyld udenom selve varen. 

Køb din emballage hos Billigemballage.dk

Hos Billigemballage.dk finder du et væld af forskellige typer emballage. De har alt fra papkasser og boblekuverter til bobleplast, strækfilm, kassefyld og pakketype. Derudover har de også alt, hvad du skal bruge af tilbehør til at pakke dine forsendelser med. Det er alt fra hobbyknive og kuglepenne til hæftemaskiner og blyanter. 

Du finder udelukkende kvalitetsemballage og også en hel del produkter, der er lavet af genbrugsmaterialer. Det er f.eks. nogle af firmaets boblekuverter. 

Opdag hele udvalget af emballage på deres hjemmeside. Du finder lige, hvad du skal bruge. Og det er en god idé at købe ind til det næste stykke tid med forsendelser. Du får nemlig fri fragt ved bestillinger på over 500 kr. ekskl. moms. 

Flere Nyheder