Solfilm på bygninger er vejen frem
Vejen frem er solfilm
Solfilm bygninger? Hvordan hører de to ord sammen, tænker du måske? Ja, det er et rigtig godt spørgsmål. Solfilm er et tyndt, tyndt, tyndt lag 3M solfilm, som kan lægges på bygningers vinduer, uden at man overhovedet kan få øje på dem.
Det smarte ved solfilm er, at det garanterer et meget bedre indeklima og dermed et bedre arbejdsmiljø, som i sidste ende kan ses på en højere produktivitet.
Hvor skal man starte?
Et godt sted at tage udgangspunkt i, når det kommer til solfilm på bygninger, er den 3M Prestige-serien, som står mere uddybende på følgende side: https://coloursign.dk/content/13-solfilm-bygninger
Generelt kan det være svært at vide, hvorvidt om man har fat i et godt kvalitetsbevidst stykke solfilm – hvilket trods alt er rimelig vigtigt, før det bliver monteret på hele bygningen.
Det er desværre set før, at virksomheder har fået monteret deres solfilm, inden de har undersøgt markedet først. Derfor er det altså vigtigt at give dig lidt tid til at gå i dybden med de forskellige udbydere.
Heldigvis er markedet præget af en nichebranche, som gør det let for dig som kunde, at finde hoved og hale i udbyderne. Når det er sagt, skal man selvfølgelig stadigvæk huske at holde tungen lige i munden og tænke sig om.
Et par små fifs
Kig eventuelt på tykkelsen på selve solfilmen. Som regel er 3M solfilm altid af det tyndeste lag, men et godt udgangspuntk at have er 1 mm. Dette sikrer dig et godt resultat, hvor udseendet er i top.
Dernæst kan man overveje hvor mange mikrotynde lag, der er i filmen. Er det 500, er det måske et lidt tykkere stykke film, du har med at gøre, hvorimod 200 mikrotynde lag, lyder mere fornuftigt.
Sidst men ikke mindst, er det også en god idé altid at spørge om billeder på tidligere resultater. Dette sikrer dig et bevis på, hvordan det ser ud i virkeligheden og ikke bare på baggrund af en beskrivelse.