Når man opsiger samarbejdet med et vikarbureau

19 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Der er så mange gode fordele ved at være en del af et vikarbureau, og her mener vi i denne sammenhæng ikke som ansat, men som den person, der leder efter et arbejde, hvor man så bruger vikarbureauet som mellemmanden, der skaber kontakten mellem dem, der søger arbejde, og så en selv.

Der er skrevet langt og bredt om fordelene, så dem vil vi ikke komme særligt meget ind på i denne artikel, men vi vil rette fokus på sådan noget som, hvis man nu finder ud af, at man ikke gider være en del af dette vikarbureau længere.

Det kan jo være fordi, man har fundet en anden vikarservice i København, som man hellere vil være en del af, og man kan ikke overskue at skulle være tilknyttet andre steder, eller man er i den heldige situation, at man er blevet fastansat et sted og ikke skal være aktiv i et vikarbureau!

Så er der måske mulighed for at være inaktiv, men muligheden for at opsige samarbejdet er jo også muligt.

Når man har haft en uheldig oplevelse med et vikarbureau

Desværre kan det jo også tænkes, at man ikke føler, man har fået nok ud af dette vikarbureau, så man heller vil skifte over et andet sted.

Det åbenlyse problem er nok, at man ikke føler, man får tilbudt nok former for arbejde, om det er freelance, som daglejer, i en sæson eller på deltid.

Det kan også tænkes, at man ikke føler sig behandlet som et menneske i dette vikarbureau, men mere som et nummer, hvor de ansatte mest ser på en som et projekt og arbejde i sig selv, end at de gider sætte sig ind i deres sager.

Det er ofte også en individuel oplevelse, for den ene kan have haft en god oplevelse med vikarbureauet, mens den næste ikke trives på stedet.

Sådan kan man være så forskellige.

Flere Nyheder